TSO en BSO

BSO Maria in Campis
Deze in strandstijl aangeklede locatie werkt met een verticale groep. Dit houdt in dat de kinderen tussen 4 en 12 jaar in dezelfde groep worden opgevangen. U kunt bij deze locatie terecht voor voor- en naschoolse opvang. De opvang door een enthousiast team van vaste leidsters vindt plaats in de Maria in Campisschool in de Asser wijk Noorderpark. Er is tevens een goede samenwerking met de nabijgelegen basisscholen. Pinokkio Fit & Fun biedt de kinderen na schooltijd uiteenlopende activiteiten op het gebied van sport en spel, kunst en cultuur en natuur en techniek.

Halen en brengen
Op schooldagen is uw kind welkom van 07.00 tot 8.30 uur bij de VSO. Van 14.00 tot 18.30 uur kunt u terecht bij de NSO. Op woensdag en vrijdag is verlengde opvang vanaf 12.00 uur mogelijk. U kunt uw kind(eren) aan het eind van de middag vanaf 17.00 uur ophalen.

Schoolvakanties
In de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang de hele dag (7.00 – 18.30 uur) open. Het kan zijn dat kleinere locaties samen gevoegd worden met andere locaties, zodat er voor de kinderen meer te spelen is en er leukere activiteiten georganiseerd kunnen worden. Mocht dit voorkomen, dan worden u en uw kind daar tijdig over geïnformeerd.

Buitenschoolse opvang Maria in Campis

Echtenstraat 1