Tamariki

Peuteropvang De Mallemolen

Peuteropvang  ‘De Mallemolen’ 

De Maria in Campisschool biedt  ook een vertrouwde en veilige plek voor de aller jongsten. De Mallemolen is een vertrouwde en veilige plek in de wijk, waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen. Hierdoor worden zij spelenderwijs gestimuleerd en uitgedaagd zich te ontwikkelen. Iedere peutergroep wordt begeleid door twee gediplomeerd leidsters.  De peuterspeelzaal biedt ruimte aan maximaal 16 peuters per dagdeel. De peuterspeelzaal biedt ruimte aan maximaal 16 peuters per dagdeel. Tamariki heeft 1 vestiging in de gemeente Assen en dat zijn wij.

Bij de Mallemolen:

  • bieden we 5 ochtenden van 4 uur aan 
  • werken we met het programma Puk & Ko 
  • volgen we de ontwikkeling van de peuters met een observatielijst. 
  • sluiten we gezamenlijk af met een broodje. Wij verzorgen de lunch voor de kinderen.
  • luiers zijn aanwezig in de peuteropvang, dat geeft een groot gemak.
  • werken we nauw samen met de leerkrachten van de Maria in Campisschool om de doorgaande lijn soepel te laten verlopen.  

Dat we alleen de ochtenden aanbieden is vooral voor de jonge peuters erg fijn. Zij kunnen tussen de middag gewoon naar bed om te slapen. Doordat wij 4 uur per dagdeel aan gaan bieden, kunnen wij een breed aanbod aan activiteiten neer zetten, omdat hier meer tijd voor is. Door gezamenlijk af te sluiten met een broodje, ( wat wij belangrijk vinden als tafel moment samen ) kunnen we de dag even na bespreken en goed af sluiten. 

Ieder kind mag vanaf september acht uur naar de peuteropvang komen. Kinderen met een VVE indicatie mogen een derde dagdeel gebruik maken van de peuteropvang, in totaal dus twaalf uur.  

Vanaf 1 september 2018 hanteren we per groep de volgende openingstijden:  

Groep 1: maandag en woensdag van 8.15 tot 12.15 uur 

Groep 2: dinsdag en donderdag van 8.15 tot 12.15 uur 

Groep 3: Vrijdag en combineren met een andere ochtend waar ruimte is 

Vanaf 11.30 uur sluiten we de ochtend gezamenlijk af met een broodje.  Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag wat meer informatie over onze locatie of wilt u een kijkje komen nemen? 

Bel of mail dan gerust naar onze peuterspeelzaal: Tel:06-57179561 Mail: mallemolen@tamariki.nl