Naschoolse activiteiten

Hoe zorg je er voor dat je je kunt inschrijven voor de naschoolse activiteiten, lees het hier.

1. Heb je nog geen account van een vorige keer?

• Ga naar: bredeschool.assen.nl
  • Klik in de groene balk op : naschoolse activiteiten
  • Klik op: Hier kun je een account aanmaken waardoor jij je kunt inschrijven.
  • Vul je gegevens in. (Zit uw kind nog niet op de basisschool? Kies dan bij school voor ‘peuterspeelzaal/kinderopvang’ en kies bij groep voor groep 1.)
  • Je krijgt nu een e-mail die je moet bevestigen.
  • Verder kun je handelen zoals staat beschreven bij: Heb je een account.

Heb je een account?

• Ga naar: bredeschool.assen.nl
  • Klik in de groene balk op : naschoolse activiteiten
  • Klik op: Het naschoolse activiteitenprogramma om te zien welke activiteiten er zijn.
  • Klik op INFO (rechts in de regel van de activiteit) voor meer informatie over de activiteit
  • Onderaan de inschrijfpagina kun je je aanmelden
  • Je krijgt nu een e-mail. Deze moet je bevestigen om je inschrijving compleet te maken. Krijg je niets terug, kijk dan ook even in je spambox.
  • Als je de e-mail hebt bevestigd is je aanmelding compleet.
  • Via je account kun je zien voor welke activiteiten je bent aangemeld en geplaatst.

Veel succes! Lukt het met deze uitleg nog niet? Bel dan met het secretariaat, telefoon 0592-366437.