08-03-2017

Juf Christa 25 jaar in het onderwijs

Op woensdag 8 maart hebben wij  juf Christa in het zonnetje gezet omdat zij 25 jaar werkzaam is in het basisonderwijs. Juf Christa werkt  niet alleen 25 jaar in het onderwijs, maar zij doet dit ook al 25 jaar binnen dezelfde stichting Primenius. Op dit moment is zij  5 jaar werkzaam als directeur  op de Maria in Campisschool en daarnaast werkt zij als meerschools directeur op de Mariaschool in Eelde en de Vredeveldschool in Assen.
Alle  kinderen hebben haar deze dag verrast met een mooie bloem. Zo heeft zij een kleurrijk boeket gekregen waar wij ook voor staan binnen ons onderwijs. Bij ons mag ieder kind zichzelf zijn en helpen wij de kinderen op de Maria in Campisschool bij hun eigen ontwikkeling.
De leerlingen werden  deze dag verrast met een speciaal programma. De leerlingen hebben een dans ingestudeerd samen met onze vakdocent gym. De kinderen hebben deze aan het eind van de ochtend gepresenteerd aan juf Christa. Juf Christa die erg van dansen houdt heeft natuurlijk ook met de dansjes meegedaan.